kezdõlap |  elérhetõség | 
 
 | regisztració
 

FAQ

Miért ilyen olcsó az ÁTTÖRÉS tréning? / Miért ilyen drága az ÁTTÖRÉS tréning?

Sokan kérdezik, hogy lehet, hogy ilyen olcsó ez a tréning. Mások meg éppen sokallják. Mindenesetre Nyugat-Európában és Amerikában egy ilyen tréning díja 350 ezer és 1 millió forintnak megfelelõ összeg között mozog. Persze a magyar fizetések nem mérhetõek a kintiekhez, de még így is érezhetõ, hogy arányaiban a magyar fizetésekhez képest is kedvezõ a tréningünk díja. Ennek egyik oka, hogy szeretnénk, ha sok ember megengedhetné magának. Mert nem csak üzleti érdekbõl végezzük tevékenységünket, hanem szeretnénk minél több embernek segíteni is. A másik pedig, hogy jelenleg piacot építünk, szeretnénk, ha elterjedne a köztudatban, hogy van lehetõség ilyen szolgáltatásra.

"Na jó, de miért ilyen drága?" Ez nem egy olyan tréning, ahol 20, 100, vagy akár több ezer ember ül egy teremben, és ahol csak egy elõadó beszél, mint egy egyetemi tanár, majd mindenki hazamegy. Ha csak az "észt osztanánk", és nem lenne gyakorlati foglalkozás, akkor megtehetnénk, hogy ennél lejjebb vigyük az árainkat. Hiszen akkor 20-100 ember kifizeti az egyetlen elõadó díját, meg a termet, és kész. Akkor azonban elmaradna a tréning lényegi eleme, ami a legnagyobb változást hozza. A foglalkozáson egy trénerre egy vagy két résztvevõ jut. (Vagyis egy-két ember fizeti 10-20 vagy több helyett a trénert). Õk azok, akik végig ott állnak a közeledben. Megmutatják, mit hogyan csinálj, segítenek túllépni a kezdeti nehézségeken. Válaszolnak a kérdéseidre, korrigálják a stílusod, testtartásod, hanghordozásod, vagy amit éppen mondasz. Úgy állnak melletted, mintha egy jó barát kísérne el (aki történetesen nem csak a nõkhöz ért, de neked is tud segíteni ebben a kérdésben). Szükség is szokott lenni erre a kiemelt figyelemre ;) És még valami: a tréning egy napos, de ha az óraszámot megtekinted, gyakorlatilag egy jó két napos tréningnek felel meg, egy napba sûrítve.

Mi az ÁTTÖRÉS tréning idõbeosztása?
10:00-12:00h Elmélet és helyzetgyakorlatok: belsõ játék
12:45-16:30h Elmélet és helyzetgyakorlatok: külsõ játék
16:30-19:00h Gyakorlat bevásárlóközpontban: megszólítás és társalgás
20:00-22:30h Gyakorlat szórakozóhelyen: vonzalomkeltés és zárás
A tréning napján végig együtt leszünk, nem igazán tudsz hazaugrani sem közben.

Az ÁTTÖRÉS tréning után az összes nõ ragadni fog rám?
Senki sem tud belõled egy nap alatt James Bond-ot csinálni (ha csak nem vagy már majdnem az). Nincs is rá mindenkinek szüksége, hogy Playboy-ként viselkedjen, sokan csak barátnõt szeretnének. Állítom azonban, hogy egy nap alatt hatalmas változás fog történni veled, amit egyedül (vagy hozzá nem értõ barátaid segítségével) jobb esetben is hónapok, de inkább  csak évek alatt érnél el (rosszabb esetben soha). Ez tehát csapatunk értéke, hogy profi módon, egyénre szabva segítjük fejlõdésed, amivel idõt és pénzt spórolunk neked, jóval többet, mint amennyibe az egész "fáj" (gondolj csak a bulikra és kudarcba fulladó randikra, mennyi idõt és pénzt visznek el azok).

Szinte az összes tréningrésztvevõ eljut oda, hogy félelem és beégés nélkül szólítson meg csinos lányokat, akikkel jókedélyûen el tud beszélgetni. Azaz egy olyan állapotba kerül (alkohol nélkül), amikor elfelejti, hogy aggódjon a megszólítás miatt.  Túljut egy holtponton, ahol már élvezi az ismerkedést, megtörténik az ÁTTÖRÉS. Ezt már önmagában csodaként értékelik sokan! Amit alig mernek elhinni magukról is, és amiért már önmagában teljesen elégedetten távoznak, amiért úgy gondolják, hogy nagyon megérte eljönni a tréningre.

A tréningen résztvevõk nagyobbik része pedig a nap során megszólít egy-egy olyan lányt is, akikkel a jókedélyû beszélgetésen túl kölcsönösen vonzódnak is egymáshoz (a nap során 30-50 lányt fogsz megszólítani). Sok hallgatónk kap telefonszámot, és több tréningen volt már olyan, amikor elcsattant az elsõ csók is valamelyiküknek. A tréninget követõen rengeteg e-mailt kapunk, hogy a hallgatóink élete mennyire megváltozott, hogyan fejlõdött tovább, és milyen sikereik vannak.

Erre lehet tehát számítani. Bárhol is tartasz, egy komoly szintugrás következik be nálad. Azután vagy megelégedsz ezzel, vagy továbbfejleszted a képességeidet egyedül, vagy konzultáció keretében.

Elmúltam 40 éves, mehetek a tréningre?
Igen, sõt valószínûleg nem leszel egyedül a korosztályodból. Korban hozzád illõ trénerünk is van, aki majd a valós ismerkedési szituációkban kísér el. A tréning után korosztályodbeli résztvevõknek jellemzõen az egyik szeme mosolyog, a másik sír. Örülnek a megtapasztalt ÁTTÖRÉSNEK és a sikereiknek. Ugyanakkor fogják a fejüket, hogy mennyi mindent rosszul gondoltak, csináltak életük során. És persze bosszankodnak, hogy miért nem volt ilyen oktatás, amikor õk voltak fiatalok. Az elvesztegetett éveket nem lehet pótolni, a jövõd azonban ma hozod létre. Szóval gyere, amilyen hamar csak tudsz!