kezdõlap |  elérhetõség | 
 
 | regisztració
 

Bemutatkozás

A Kulcs a nõkhöz lelkes csapatának célja, hogy önfejlesztési tevékenységedet támogassa, melynek révén teljes és boldog életet alakíthatsz ki magadnak. A Kulcs a nõkhöz a teljes életen belül elsõsorban a másik nemhez való kapcsolódás területére helyezi fókuszát.
Ennek oka nagyon egyszerû: az élet egyéb területeihez sokféle támogatás létezik, azonban ezen téma gyakorlatias megközelítése mostanáig elhanyagolt volt, különösen a férfiak szemszögébõl.

A párkapcsolat biztos alapja, a megfelelõ társ választása. Választani az tud, akinek van mibõl. Ennek megfelelõen jött létre a  háromlépcsõs képzési rendszer:

  • Csábítás, ismerkedés, hódítás, vonzalomkeltés.
  • Társkeresés, avagy hogyan és milyen társat válasszunk.
  • Párkapcsolati tudnivalók a férfiak szemszögébõl.


Csaba A csapat vezetõje Zsedényi Csaba, a Kulcs a nõkhöz címû könyv szerzõje.
AttilaC Attila, a lovagias hódító
Életének minden területébe tudatosságot visz. Igazi hobbi megszállott, rengeteg mindent csinált már életében. Szintén egy párkapcsolati csalódás ébresztette rá, hogy itt bizony még van mit megértenie. Megmaradt jószívû srácnak, de ma már elképzelhetetlen, hogy játékszere legyen egy lánynak. A komoly kapcsolat híve.
A spontán ismerkedési módot, a „vicces és pimasz" stílust kedveli.
Tibi Tibi 22 évesen jött rá, hogy élete egy területén nem ért el sikert: a nõknél. Bár sikeres volt az élet más területein, de itt mindig egy falba ütközött, és leblokkolt , ha egy nõvel kellett beszélni. Ha össze is jött valami, akkor az a véletlen mûve volt, és nem tudta kezelni a felmerült helyzeteket.
Egy kapcsolat során rájött hibáira, elfogadta azokat, majd elhatározta, hogy VÁLTOZNI fog. Bevetette magát a tudatos csajozásba. Fél év kellett míg eljutott olyan szintre, hogy ezt hitelesen és sikeresen át tudja adni másoknak. Idõvel rájött arra, hogy a "csajozás" nem csak a nõkrõl szól, hanem az ÉLETRÕL. Nem a csajok a végcél, hanem a sikeres és boldog élet, és ez vonzza majd be a nõket.
Õ is kereste a "mágikus pirulát", a betanult szövegeket, de rájött hogy ez nem õ. Inkább tudatos életstílus építésbe és önfejlesztésbe kezdett. A saját életviteléhez és igényeihez igazította a tanult elméletet és a terepen tapasztaltakat, így egy saját stílust alakított ki.
Az egyetemen kommunikáció és pedagógia szakot tanul, melyet hasznosít a tréningek során.
Péter Péter, a legfiatalabb (20 éves)
Azon szerencsések közé tartozik, akik már egész fiatalon megismerhették a csábítás fortélyait. Kezdõ tiniként idõsebb barátai szomorú történeteit hallgatva döntötte el, hogy nem akar úgy járni, mint õk. Elhatározta tehát, hogy a nõi lelket mindenképp ki kell ismernie. Komoly gondjai soha nem is voltak ezen a téren, bár néhány viszonzatlan szerelem megviselte. Azután az igazi áttörést neki is a PUA társadalom hozta. Azóta nagyságrendekkel elõrébb tart.
Erõssége az indirekt játszma, amihez a „vicces és pimasz" stílust keveri.
Személyi edzõnek tanul.