kezdõlap |  elérhetõség | 
 
 | regisztració
 

Tréningek

A tréningekről néhány képet megnézhetsz a Médiamegjelenések menüpontnál. Tréning jelentkezés emailben az info@kulcsanokhoz.hu címen. 

KULCS A NŐKHÖZ ÚTTÖRÉS TRÉNING- FLÖRT OKTATÁS A VALÓS ÉLETBEN!

Szeretnéd életed hátralevő részében mindig tudni, hogy mit tegyél, ha meglátsz egy szép nőt?


Tanulható képesség, hogy ügyes legyél a nőkkel. Hogy a megfelelő dolgokat tedd az egyes szituációkban. Hogy ne fogyj ki a szóból, hogy képes legyél kezelni a különböző szociális helyzeteket. Ez az, amit a diákok kapnak a tanfolyamainkon.

Az alapvető elméleti tudnivalók mellett a gyakorlat adja meg azt, hogy ne csak értsd, de képessé is válj az ismerkedésre. Mert hiába tudná valaki, hogyan kell elméletben autót vezetni, azaz mire valók a pedálok és a kormány, mik a közlekedési szabályok, csak a forgalomban fogja igazán megérteni és elsajátítani a vezetést. Ha ezt nem teszi, soha nem fog tudni autót vezetni. Ugyanez igaz az ismerkedésre is. Az elméleti szakasz után bevásárlóközpontokban, utcán, szórakozóhelyeken tanítunk meg rá, a valós életben!

Nagyon sok esetben egy apróság dönti el, hogy eredményes leszel vagy sem. Vannak titkok, amelyeket csak a tréningen hallhatsz majd. Olyanok, melyeket a férfiak csak elenyésző része tud, de ők is csak ösztönösen. Vagyis még őket is hiába kérdeznéd. Ezek azok, amelyek lehetővé teszik, hogy:

 • Magabiztosan leszólíthass lányokat nappal és este egyaránt
 • Kapcsolatba lépj és érdekes párbeszédet folytathass velük
 • Megadják neked a telefonszámukat
 • Akár ennél több is történhessen

Szeretnéd, hogy te válaszd meg, melyik lány élvezheti a társaságod?

A tréning során olyanoktól tanulhatsz, akik válogathatnak a nők között. Van, amelyiküknek ez mindig is megadatott, és egészen fiatal kora óta megvolt ez a képessége, s van, akiknek ezt a nulláról kellett kifejleszteni. Van, amelyiküknek jelenlegi életszakaszára inkább a kötetlen kapcsolatok a jellemző, s van, aki inkább a színvonalas nőkkel való tartós kapcsolatok kialakítására használja képességét. Ha megszerezted a csábítás képességét, te is eldöntheted, mit teszel.

A tréningen különböző stílusokat ismerhetsz meg, hiszen több oktató is jelen lesz. Először megtanítjuk neked az ismerkedés és vonzalomkeltés elméleti alapjait, a jó testbeszéd és hanghordozás módját, és a megszólítástól a beszélgetés zárásáig tartó folyamat titkait. Minden egyes fázishoz megadjuk a tudnivalókat, és lépésről lépésre bemutatjuk azt a folyamatot, ahogy a sablonok, rutinok használata helyett eljuthatsz a spontán ismerkedés felé. Közösen kialakítjuk azt a stílust, ami egyéniségedhez illik.

A puding próbája az evés. A tréningek során olyanok is képessé váltak idegenekkel jó hangulatú beszélgetést létrehozni, akik előtte soha senkit nem mertek volna megszólítani. Ezen túlmenően a vonzalomápítás alapjait is elsajátították. Rengeteg eszközt kaptak a kezükbe, amivel továbbfejleszthették magukat.

"Egyszer csak azt vettem észre magamon, hogy állandóan leszólítok lányokat. Ezt alig értem, hiszen nemrég még egyet is alig mertem megszólítani."

Te is ismeretlen emberekkel fogsz párbeszédbe elegyedni, miközben kísérünk. Először mi szólítjuk meg őket, s te csak figyelsz. Azután megpróbálod egyedül, de ott állunk melletted. Elmondjuk mit csinálsz jól, és min lenne érdemes változtatnod. A tréninget követően a képességeid még tovább fognak fejlődni, míg végül a múlt részévé válik az, hogy valaha egyáltalán problémát jelentett számodra ismerkedni.

Nagyjából ennyit érdemes dióhéjban tudnod, a döntés most már a te kezedben van. Sajnos a legtöbb ember azonban nehezen hoz változásokról szóló döntést az életében, még ha ilyen fontos dologról is van szó. Mert az ismeretlen kiszámíthatatlannak és félelmetesnek tűnik számára. Különösen, ha ez a változás átmeneti fájdalommal járhat, mint amilyen például az ismerkedés készségének elsajátítása lehet egyes emberek szemében. Ezért átlagos (vagy az alatti) a legtöbb ember.

Gondolj a fontosabb döntésekre az életedben. Bizonyára volt köztük olyan, amiben nem voltál eleinte biztos, de most már nagyon is örülsz neki, hogy meghoztad őket. Talán a mostani is egy ilyen helyzet lehet az életedben.

Nehéz elcsábítani a szép lányokat? A legtöbb férfi számára igen! Nehéz elbeszélgetni velük? Megszerezni a számukat? Randizni? Megcsókolni? Elhívni magadhoz? Minden nagy cél apró lépések sorozatából áll, és az első lépés a legnehezebb. Az első lépés jelen esetben az, hogy jelentkezel a tréningre vagy kapcsolatba lépsz velünk az info@kulcsanokhoz.hu címen.

Te kezedben van, hogy mihez kezdesz az életeddel, s azon belül mennyire fontos a másik nemmel való viszony. Hogy hajlandó vagy-e tenni is érte, vagy csak ábrándozni tudsz a kapcsolatról egy neked tetsző lánnyal...

"Igaz, nem lettem azonnal a csábítás mestere, viszont az ÚTTÖRÉS tréning után pár nappal a munkahelyem egy több napos képzésre vitt minket, ahol a tréningen tanultak és megnövekedett bátorságom hozzásegített ahhoz, hogy összejöjjek egy csinos kolleganőmmel, aki már régóta tetszett."

Pénzvisszafizetés garancia.

Csak elégedett ügyfeleket szeretnénk, ezért 100% pénzvisszafizetési garanciát adunk (nincs lemondási díj, teljes visszatérítés). Bármikor megszakíthatod a tréninget az első 4 órában, és visszakérheted a tréningdíjat. Biztosak vagyunk, hogy a tréning jelentős javulást hoz életedben, de ezt nem kell elhinned nekünk. Gyere és próbáld ki, s kérd vissza a pénzt, ha valami miatt mégsem tetszik.


MILYEN TÉMÁKAT ÉRINTÜNK?

Az elméleti képzés részeként átnézzük a félelmek kezelésének módjait, majd az eredményes megszólítás módjait vesszük át. Több stílust is érintünk, hogy a számodra kedvezőt megtalálhasd. Helyzetgyakorlatok során biztonságos tantermi körülmények között elemzzük viselkedésed, te pedig gyakorolhatod az elhangzottakat. Ezután a cselekvések mezejére lépünk, irány a valós élet. Nincsenek beépített emberek, teljesen ismeretlenekkel fogunk megismerkedni. Kis lépésekben növeljük a feladatok nehézségét, és folyamatosan segítjük fejlődésed. Amennyire csak lehet, könnyűvé tesszük számodra a megszólításhoz való hozzászokást, együtt szólítunk meg veled ismeretleneket, és a legkisebb kockázatú megszólításokat adjuk neked.

Szeretnél olyan magabiztosságot, hogy bármikor megszólíthass bármilyen lányt, akihez vonzódsz?

„Le tudsz szólítani magabiztosan egy csinos lányt, bárhol és bármikor?"

A megszólítás az egyik legnehezebb része az ismerkedésnek. Ha nem szólítod meg a neked tetsző lányt, legyetek bármennyire egymásnak valók, nem fog történni semmi közöttetek. Csak foghatod a fejed, hogy már megint kihagytál egy lehetőséget. A nők azt várják tőled, hogy képes legyél megszólítani őket, és legyél te a kezdeményező. "Milyen férfi az, aki még erre sem képes?" gondolják ők, s ha jobban belegondolsz, talán igazuk is van. Nem túl férfias.

Több oktatónk is így volt ezzel, köztük olyan is, aki emiatt még a csókig sem jutott el a lányoknál 18 éves koráig, de most már teljesen rendben van ez a területe életéknek. Ennek legfőbb oka, hogy már nem félnek megszólítani ismeretlen lányokat.

"Fel sem fogtam a tréning előtt, hogy szégyen vagy nem szégyen, de tulajdonképpen szinte mindig félelem fogott el, ha arra gondoltam, hogy megszólítsak egy lányt aki tetszik nekem. Az ÚTTŐRÉS tréning segítségével eljutottam oda, hogy élvezem, ha új embereket ismerhetek meg, főleg ha csinos lányokról van szó..."

Néhány évvel ezelőtt még nem volt ilyen jellegű tréning, de Te most sokkal szerencsésebb helyzetbe kerülhetsz, ha meghozod a döntést a jelentkezésről. Ugyanis amihez másnak egy élet is kevés, azt most egy nap alatt letudhatod! A program során az elméleti képzést követően olyan gyakorlatokat hajtasz végre, amelyek fokozatosan növelik a magabiztosságod. A végén pedig képes leszel csinos lányokkal is szóba állni és flörtölni.

"Ehhez képest két olyan gyönyörű lánnyal sikerült beszélgetni vagy fél órát, akiket azelőtt sosem mertem volna megközelíteni. A végén sikerült begyűjteni az emailcímüket és közben végig szuper jó a hangulat, nagyon jól éreztem magam."

Képzeld el, hogy egy nap alatt lehetőséged van megszerezni annak a magabiztosságnak az alapját, ami a nők számára annyira fontos tud lenni. A résztvevők közül sokan nem is gondolták, milyen egyszerű az ismerkedés.

Szociális magabiztosságot megszerezni sorsfordító pillanat. Kötelezd el magad azzal, hogy jelentkezel a tréningre mindössze 10.000 Ft foglaló befizetésével.

"Köszönettel tartozom nektek, hogy végre azt az életet élhetem, amiről tiniként csak álmodoztam. Azokat az elvesztegetet éveket ugyan már nem kaphatom vissza, de jobb később mint soha."

Ha csak otthon üldögélsz és künyvből próbálod megtanulni hogyan tegyél szert barátnőre, az bizony elég sokáig eltarthat, ha egyáltalán lehetséges.

„Az a fajta személy vagyok, aki soha nem vesz részt semmilyen tanfolyamon, mert eddig mindig ki tudtam találni könyvekből mit kell tennem, és egyszeráen egyedül megtanultam. A különbség aközött, hogy az ismerkedésről olvastam, és aközött, hogy láttam hogyan csinálják azok, akiknek ez a kisujjukban van, nos lényegesen más élmény, el sem tudom mondani mennyivel intenzívebb. Sokkal jobban felfogtam és elhittem, hiszen láttam, hogy működik. Volt bennem kételkedés, hogy ilyen dumákkal ismerkedni lehet, de amikor az oktatók csinálták, szinte mindig működött. Most már kezdem érteni, hogy miért mondták az elején, hogy felejtsük el a logikát és hogy látszólag minek kellene jónak lennie."

Mindent alaposan elmagyarázunk, hogy értsd miért és hogyan működik az a fajta ismerkedési mód, ami vonzalmat is képes ébreszteni a nőkben. Fellebbentjük a fátylat a titokról. Mindeközben megtanítjuk,

 • hogyan lépj túl a negatív gondolataidon.
 • A valós életben végzett feladatok közben elemezzük a testbeszéded, hangod.
 • Megmutatjuk, hogy melyik lányokat érdemes megszólítanod. Hiszen az ő testbeszédük is árulkodó.
 • Mik azok a hibák, amiket a legtöbb férfi elkövet, és hogyan kerüld el őket.
 • Megtanulod, hogyan zárj le egy beszélgetést és kérj telefonszámot vagy randit.
 • Megismertetünk a női gondolkodásmóddal
 • Őltözködési és egyéb megjelenési tanácsokkal látunk el, hogy a legjobb formádat adhasd.

A tréning végére újfajta képességekre teszel szert, és újfajta erő birtokában leszel. Elmehetsz ismerkedni, anélkül hogy a korábbi nehézségeidet magaddal kellene cipelned, amelyek már olyan régóta visszatartanak. Azt az életet élheted, amit szeretnél. Az lehetsz, aki valójában legbelül vagy!

Árcédula

Gondolkodj el következőkről!

Ez tényleg fontos!

 • Mennyit költesz egy évben fitneszbérletre, ruhákra és fodrászra, hogy jobban nézzél ki?
 • Mennyit költesz egy évben az autódra, beleértve az értékvesztést? Mennyi esetleg ebből az, ami csak a nők miatt megy el, hogy szebb autóval pluszpontokat gyűjts náluk?
 • Hány forintot költöttél tavaly nyaralásra? Mi az amit ebből most fel tudsz mutatni?
 • Mennyit költesz mozi- és színházjegyre, virágra, hirdetésre, vacsorára, sikertelen randikra?
 • Mennyit költesz el hetente különböző klubokban, diszkókban és egyéb szórakozóhelyeken, társasági összejöveteleken, hogy megpróbálj lányokat megismerni (persze sikertelenül)?
 • Mekkora ez az összeg, ha beszorzod az év 52 hetével?

Add össze a fentieket, nem valami szép, ugye?

Hagyd abba a pénzszórást és az önértékelésed rombolását azzal, hogy úgy jársz ismerkedni, hogy nincs meg a kellő tudásod és képességed ahhoz, hogy igazán eredményes lehess. Fektess egy kis pénzt inkább magadba, hogy a srác akit össze tudnak zavarni a nők a méltó lehessen, a jövő pedig az a férfi legyen, aki tudja hogyan kell bánni a nőkkel, és akit a nők akarnak megszerezni maguknak!

A Kulcs a nőkhöz ÚTTÖRÉS tréningje segít túllendíteni a kezdeteken, az ismerkedés legnehezebb szakaszán. áttörni a holtpontot örökre megváltoztatja az életedet. Megérné ez neked egy autó árát? Biztos vagyok benne, hogy igen! Mégsem kell ilyen mélyre nyúlni a zsebedbe. Az egy napos tréning díja mindösszesen 148.000Ft. Ha megnézed, hogy ezért milyen képességeket és ismereteket kapsz egy egész életedet megváltozató képzés során, akkor láthatod, hogy ez az összeg rendkívül alacsony ahhoz képest, amennyit már most is költesz (buksz) kimozdulva otthonról ismerkedés közben, persze szinte nulla eredménnyel.

A férfiak fele nem is gondol arra, mennyit költ el minden héten ugyanazokon a helyeken, miközben megpróbálnak nőket megismerni, eredménytelenül.

A férfiak másik fele pedig próbál nem gondolni arra, mennyit költ el minden héten ugyanazokon a helyeken, miközben megpróbálnak nőket megismerni, eredménytelenül.

A képzés az elméleti oktatás mellet tartalmazza a gyakorlati oktató díját is, aki éles ismerkedési helyzetben fog veled lenni. Egy oktatóra maximum 2 diák jut. Rengeteg magyarázat, helyzetgyakorlat, egyéni kérdések megvitatása teszi lehetővé a mély szintű megértést, amely által egész életed megváltozhat, nem csak a másik nemhez való viszonyod.

Amire a tréning elvégzését követően számíthatsz

 • több siker a nőknél
 • nagyobb szabadság a párválasztásban
 • öröm és boldogabb élet

Ha csak nem fiatalodsz miközben tengeted a napjaidat, ne veszíts egy percet se. Foglald le a Kulcs a nőkhöz ÚTTÖRÉS tréningen a helyedet már ma, hogy a jövőben már azt az életet élhesd, amire most még csak vágysz.

Ha kész vagy arra, hogy meghozd a döntést életed legfontosabb területén, írj egy levelet most azonnal az info@kulcsanokhoz.hu címre.

Minden emberrel történő találkozás élmény számomra, úgyhogy már alig várom, hogy írj!

Csaba

A tréningekről néhány képet megnézhetsz a Médiamegjelenések menüpontnál.

Olvashatsz a tréningekről a blogon itt: 1. rész 2. rész 3. rész

További információk a gyakran feltett kérdéseknél itt

További véleményeket itt olvashatsz.