kezdõlap |  elérhetõség | 
 
 | regisztració
 

Párkapcsolat


kattints ide a csábítás konzultációhoz
kattints ide a társkeresés konzultációhoz

Párkapcsolat konzultáció

Két területe létezik a konzultációnak. Az egyik a dolgok látható oldalával foglalkozik, helyzetelemzést követõen javaslatokat kapsz egy adott szituáció megoldására. A belsõ változás konzultáció a felszínen zajló események mögé néz, belsõ világodat helyezi fókuszba.

Tanácsadás konzultáció

Elégedetlen az asszony, sok a vita? Kihûlt a kapcsolatotok, nem vagy már szerelmes? Azt fontolgatod, hogy szakíts? Mit tehetsz, hogy boldog legyen a kapcsolatotok és jól érezd magad benne? Mikor érdemes valóban kilépni belõle? Személyes konzultáció keretében megvizsgáljuk a párkapcsolatodban zajló eseményeket és a mögöttük meghúzódó okokat is. Kristálytisztán látva helyzeted, végre megszabadulhatsz kétségeidtõl, s javíthatsz életeden.

Belsõ változás konzultáció

Nem tudod azt tenni, amit helyesnek tartasz? Esetleg akármilyen jól teszed dolgodat, nem vagy teljesen boldog a párkapcsolatodban? Mi az oka akkor? Esetleg már az eddigi párkapcsolataidban is hasonló problémával küszködtél, mint most? Nincs mit tenni, kénytelen magába nézni az ember. Ha problémáinkat nem oldjuk meg, akkor az beárnyékolja az életminõségünket. Hozzám bátran eljöhetsz, nálam normális, felnõtt emberként érezed majd magad. Egyenrangú emberként keressük meg az általad még nem ismert okokat, hogy azok megoldása révén végre teljesen jól érezhesd magad. Felesleges tévképzeteket és terhek cipelése helyett gyere el hozzám, és szabadulj meg tõlük végérvényesen.

A konzultáció módjai

A konzultáció az alábbi módokon történhet:

 • Telefon
 • Személyes találkozó (Budapest)
 • Skype / MSN (video+hang, csak hang, chat)
 • E-mail

Tanácsadás valamennyi módon történhet. Ha csak egy kis segítség kell, konkrét konfliktushelyzetre megoldás, párkapcsolati problémára vonatkozó javaslat, akkor elegendõ, ha telefonon (vagy interneten keresztül beszélünk). Akár arra is lehetõséged van (elõre egyeztetet idõpont esetén), hogy éles helyzetben is felhívhass tanácsért, pl. tudod mikor fogsz valami komoly kérdést megbeszélni az asszonnyal.

Ha részletesebben szeretnél átbeszélni és megérteni egy témakört, hogy egyéniségedet és lehetõségeidet figyelembe véve jobban megoldhasd életed valamely területét, akkor a személyes találkozó során tudunk igazán hatékonyan dolgozni. (Ha ezt nehezen oldanád meg, mert pl. messze laksz, akkor keress meg, hogy milyen más megoldás jöhet szóba esetedben.)

Az e-mail elõnye, hogy akárhonnan és akármikor küldheted, ahogy kedved és napi idõbeosztásod engedi. Ezért kiváló megoldás:

 • ha nagyon elfoglalt vagy, de szeretnéd javítani a párkapcsolatod,
 • ha félénk vagy, és jobban szereted, ha kicsit átgondolhatod válaszaidat,
 • rövid de gyakori információcserét szeretnél, hogy mindig a legjobbat hozhasd ki magadból és életedbõl,
 • diszkrét és biztonságos információcserét szeretnél, amit az e-mail biztosít életedben.

Belsõ változással kapcsolatos konzultációra a személyes találkozás javasolt az eredményesség érdekében. Ha ez nem lehetséges vagy valamiért nem szeretnéd, akkor az általad választott módon is lehetõség van rá, azonban tudnod kell, hogy hosszadalmasabb folyamatra és kisebb esélyû sikerre számíthatsz.

Árak

Mielõtt az árakról gondolkodnál, válaszold meg a következõket:

 • Mennyit költöttél tavaly nyaralásra? Mi az, amit most fel tudsz mutatni belõle?
 • Hány forint a tiszteletdíja egy jó ügyvédnek, mérnöknek, adótanácsadónak, pszichológusnak, stb.?
 • Hány forintba kerülne neked több év házasság után egy válás?
 • Mennyit érne meg, ha esetleg újra felhõtlenül boldog lehetnél kapcsolatodban te is és párod is? Mennyit ér a boldogságod életed ezen területén? Remélem többet, mint amennyit esetleg a kocsidra költesz...

Hogy ne csak a szerencsén múljon életed, hogy jobban érezhesd magad párkapcsolatodban, gyakran elég valamilyen egészen apróságon változtatni. Persze ez nem mindig elég, nem szeretném, ha illúzióid lennének. De ha a munkádra tudtál évekig készülni az iskolapadban, s most naponta 8 órát töltesz vele, talán a párkapcsolatodra is fordíthatsz egy kis energiát. Ráadásul most a következõ bevezetõ árakon veheted igénybe a konzultációs szolgáltatást. Az eleve csak 12.000Ft helyett mindössze 10.000Ft/ alkalom (60 perc). 5 alkalom óra esetén 20% kedvezmény, azaz egy óra ingyenes.

Telefon vagy Skype/MSN: 8.000Ft helyett 6.000Ft/ 20 perc.

5 alkalom esetén 20% kedvezmény, azaz egy konzultáció ingyenes.

Hot line esetén elõre meghatározott idõtartamon belül hívsz. Például este 6-kor van randid, akkor elõre lefixálod, hogy este 6 és 9 óra között bármikor telefonálhass, hogy a lehetõ legjobbat hozhasd ki a helyzetbõl. Ennek plusz díja:

 • 9-22 óra között 2.000Ft/ óra
 • 7-9 vagy 22-24 óra között 10.000Ft/ alkalom

(Korlátozott igénybevételi lehetõség.)

E-mail: 12.000Ft helyett 8.000Ft / 3 e-mail

Korlátlan havi e-mail csomag: 120.000Ft helyett 80.000Ft/ hó

A nõkkel kapcsolatos minden problémádra létezik megoldás, ráadásul most egy hozzáértõ el is árulja neked!

Ha további információt szeretnél, iratkozz fel a hírlevélre, vagy ha kérdésed van küldj e-mailt az info@kulcsanokhoz.hu címre.

kattints ide a csábítás konzultációhoz
kattints ide a társkeresés konzultációhoz