kezdõlap |  elérhetõség | 
 
 | regisztració
 

Társkeresés


kattints ide a csábítás konzultációhoz
kattints ide a párkapcsolata konzultációhoz

Társkeresés konzultáció

Két területe létezik a konzultációnak. Az egyik a dolgok látható oldalával foglalkozik, helyzetelemzést követõen javaslatokat kapsz egy adott szituáció megoldására. A belsõ változás konzultáció a felszínen zajló események mögé néz, belsõ világodat helyezi fókuszba.

Tanácsadás konzultáció

Ha nem tudod hogyan állsz egy lánynál, tetszel e neki vajon. Ha szeretnéd elkerülni, hogy egy számodra fontos lánynál szarvashibát köves el (vagy csak megerõsítést, hogy valóban jól teszed a dolgokat). Ha a lángoló érzelmeid miatt nem tudod higgadtan átgondolni, hogy milyen a személyisége annak a lánynak, akinek udvarolsz vagy akivel már jársz, s vajon hosszútávon milyen kapcsolatot remélhetsz vele.

Ha bizonytalan vagy az intõ jelek kapcsán , s nem tudod mit tegyél, akkor helyzetelemzést és javaslatokat adok a hogyan továbbra, hogy tisztán látva helyzeted, a helyes lépéseket tehesd meg.

Azt javaslom gyere el hozzám mielõtt komoly párkapcsolatba kezdenél valakivel, de legkésõbb mielõtt a házasságkötõhöz és az ügyvédhez mennél. Ne feledd: õk csak adminisztrátorok, akik azt teszik, amit mondasz nekik. Én vagyok az, aki igazán a Te érdekeidet fogja nézni.

Belsõ változás konzultáció

Sokszor van, hogy tudod mit kellene tenned, mégsem azt teszed, mert valami rejtett dolog másra sarkal. Tudod, hogy baj lesz belõle, mégis megteszed.

Ha szeretnél magadnak egy boldog párkapcsolatot, de ennek ellenére nincs ilyen az életedben, akkor is magadban találod a megoldást, mi akadályoz meg ebben. A belsõ változás konzultáció adja azt a szükséges pluszt, amelynek segítségével egyszer csak azt veszed észre, hogy megjelent életedben az, akit mindig is kerestél.

A konzultáció módjai

 • Telefon
 • Személyes találkozó (Budapest)
 • Skype / MSN (video+hang, csak hang, chat)
 • E-mail

Ha csak egy kis segítség kell, konkrét udvarlási helyzetre tanács, lány viselkedését elemzõ és a személyiségére következtetõ vélemény, továbblépési javaslat, akkor elegendõ, ha telefonon (vagy interneten keresztül beszélünk). Akár arra is lehetõséged van (elõre egyeztetet idõpont esetén), hogy éles helyzetben is felhívhass tanácsért, udvarlás vagy randi közben (Hot line)!

Ha részletesebben szeretnél átbeszélni és megérteni egy témakört, hogy egyéniségedet és lehetõségeidet figyelembe véve végre megtalálhasd álmaid hölgyét, akivel boldogan élhetsz hátralevõ életedben, akkor a személyes találkozó során tudunk igazán hatékonyan dolgozni. (Ha ezt nehezen oldanád meg, mert pl. messze laksz, akkor keress meg, hogy milyen más megoldás jöhet szóba esetedben.)

Az e-mail elõnye, hogy akárhonnan és akármikor küldheted, ahogy kedved és napi idõbeosztásod engedi. Ezért kiváló megoldás:

 • ha nagyon elfoglalt vagy, de szeretnéd fejleszteni képességeidet,
 • ha félénk vagy, és jobban szereted, ha kicsit átgondolhatod válaszaidat,
 • rövid de gyakori információcserét szeretnél, hogy mindig a legjobbat hozhasd ki magadból és életedbõl,
 • diszkrét és biztonságos információcserét szeretnél, amit az e-mail biztosít életedben.

Belsõ változással kapcsolatos konzultációra a személyes találkozás javasolt az eredményesség érdekében. Ha ez nem lehetséges vagy valamiért nem szeretnéd, akkor az általad választott módon is lehetõség van rá, azonban tudnod kell, hogy hosszadalmasabb folyamatra és kisebb esélyû sikerre számíthatsz.

Árak

Mielõtt az árakról gondolkodnál, válaszold meg a következõket:

 • Mennyit költöttél tavaly nyaralásra? Mi az, amit most fel tudsz mutatni belõle?
 • Hány forint a tiszteletdíja egy jó ügyvédnek, mérnöknek, adótanácsadónak, pszichológusnak, stb.?
 • Hány forintot költöttél randikra az elmúlt években? Milyen eredménnyel?
 • Hány forintodba került az elmúlt 5 kapcsolatod? Mennyit ért volna meg neked, ha már a megismerkedés elõtt tudhattad volna, késõbb mire számíts? Hogyan ne sodródj egy rossz kapcsolatba, vagy hogyan ne szúrj el egy olyat, ami jó is lehetett volna.
 • Hány forintba kerülne neked több év házasság után egy válás?

Ha nem szeretnéd elszalasztani az Igazit, aki minden szempontból tetszett neked, és akivel minden kerek lett volna számodra. Ráadásul esetleg valami egészen apróság miatt bukjad el (igen, mert a nõknek minden számíthat, ami neked esetleg nem is tûnt fel eddig). Mennyit ér meg neked ez a tudás?!

Ha pedig minden látszólag jól alakul, akkor bukhatsz szintén nagyot, és itt már nem csak érzelmileg, de anyagilag is. Ha szeretnéd elkerülni, hogy a nem megfelelõ nõvel kezdj kapcsolatba, fektess most a párkapcsolatod (életed) megalapozásába egy kis pénzt, ahelyett hogy pár év múlva majd a lakásodat/ házadat kelljen elveszítened. Ne bízd a véletlenre életed egyik legfontosabb területének a kimenetelét. Találd meg a hozzád illõ nõt, akit úgy szerethetsz õszintén, hogy azt meg is érdemli. Ha csak nem leszel egyre fiatalabb várakozás közben, ne vesztegessd tovább az idõdet egyedül vagy a nem megfelelõ nõ mellett. Ráadásul most a következõ bevezetõ árakon veheted igénybe a konzultációs szolgáltatást. Az eleve csak 12.000Ft helyett mindössze 10.000Ft/ alkalom (60 perc). 5 alkalom óra esetén 20% kedvezmény, azaz egy óra ingyenes.

Telefon vagy Skype/MSN: 8.000Ft helyett 6.000Ft/ 20 perc.

5 alkalom esetén 20% kedvezmény, azaz egy konzultáció ingyenes.

Hot line esetén elõre meghatározott idõtartamon belül hívsz. Például este 6-kor van randid, akkor elõre lefixálod, hogy este 6 és 9 óra között bármikor telefonálhass, hogy a lehetõ legjobbat hozhasd ki a helyzetbõl. Ennek plusz díja:

 • 9-22 óra között 2.000Ft/ óra
 • 7-9 vagy 22-24 óra között 10.000Ft/ alkalom

(Korlátozott igénybevételi lehetõség.)

E-mail: 12.000Ft helyett 8.000Ft / 3 e-mail

Korlátlan havi e-mail csomag: 120.000Ft helyett 80.000Ft/ hó

A nõkkel kapcsolatos minden problémádra létezik megoldás, ráadásul most egy hozzáértõ el is árulja neked!

Ha további információt szeretnél, iratkozz fel a hírlevélre, vagy ha kérdésed van küldj e-mailt az info@kulcsanokhoz.hu címre.

kattints ide a csábítás konzultációhoz
kattints ide a párkapcsolat konzultációhoz