kezdõlap |  elérhetõség | 
 
 | regisztració
 

Társkeresés


kattints ide a csábítás konzultációhoz
kattints ide a párkapcsolata konzultációhoz

Társkeresés konzultáció

Két területe létezik a konzultációnak. Az egyik a dolgok látható oldalával foglalkozik, helyzetelemzést követõen javaslatokat kapsz egy adott szituáció megoldására. A belsõ változás konzultáció a felszínen zajló események mögé néz, belsõ világodat helyezi fókuszba.

Tanácsadás konzultáció

Ha nem tudod hogyan állsz egy lánynál, tetszel e neki vajon. Ha szeretnéd elkerülni, hogy egy számodra fontos lánynál szarvashibát köves el (vagy csak megerõsítést, hogy valóban jól teszed a dolgokat). Ha a lángoló érzelmeid miatt nem tudod higgadtan átgondolni, hogy milyen a személyisége annak a lánynak, akinek udvarolsz vagy akivel már jársz, s vajon hosszútávon milyen kapcsolatot remélhetsz vele.

Ha bizonytalan vagy az intõ jelek kapcsán , s nem tudod mit tegyél, akkor helyzetelemzést és javaslatokat adok a hogyan továbbra, hogy tisztán látva helyzeted, a helyes lépéseket tehesd meg.

Azt javaslom gyere el hozzám mielõtt komoly párkapcsolatba kezdenél valakivel, de legkésõbb mielõtt a házasságkötõhöz és az ügyvédhez mennél. Ne feledd: õk csak adminisztrátorok, akik azt teszik, amit mondasz nekik. Én vagyok az, aki igazán a Te érdekeidet fogja nézni.

Belsõ változás konzultáció

Sokszor van, hogy tudod mit kellene tenned, mégsem azt teszed, mert valami rejtett dolog másra sarkal. Tudod, hogy baj lesz belõle, mégis megteszed.

Ha szeretnél magadnak egy boldog párkapcsolatot, de ennek ellenére nincs ilyen az életedben, akkor is magadban találod a megoldást, mi akadályoz meg ebben. A belsõ változás konzultáció adja azt a szükséges pluszt, amelynek segítségével egyszer csak azt veszed észre, hogy megjelent életedben az, akit mindig is kerestél.

A konzultáció módjai

  • Telefon
  • Személyes találkozó (Budapest)
  • Skype / MSN (video+hang, csak hang, chat)
  • E-mail

Árak

Mielõtt az árakról gondolkodnál, válaszold meg a következõket:

  • Mennyit költöttél tavaly nyaralásra? Mi az, amit most fel tudsz mutatni belõle?
  • Hány forintot költöttél randikra az elmúlt években? Milyen eredménnyel?
  • Hány forintodba került az elmúlt 5 kapcsolatod? Mennyit ért volna meg neked, ha már a megismerkedés elõtt tudhattad volna, késõbb mire számíts? Hogyan ne sodródj egy rossz kapcsolatba, vagy hogyan ne szúrj el egy olyat, ami jó is lehetett volna.
  • Hány forintba kerülne neked több év házasság után egy válás?

Ha nem szeretnéd elszalasztani az Igazit, aki minden szempontból tetszett neked, és akivel minden kerek lett volna számodra. Ráadásul esetleg valami egészen apróság miatt bukjad el (igen, mert a nõknek minden számíthat, ami neked esetleg nem is tûnt fel eddig). Mennyit ér meg neked ez a tudás?!

Ha pedig minden látszólag jól alakul, akkor bukhatsz szintén nagyot, és itt már nem csak érzelmileg, de anyagilag is. Ha szeretnéd elkerülni, hogy a nem megfelelõ nõvel kezdj kapcsolatba, fektess most a párkapcsolatod (életed) megalapozásába egy kis pénzt, ahelyett hogy pár év múlva majd a lakásodat/ házadat kelljen elveszítened. Ne bízd a véletlenre életed egyik legfontosabb területének a kimenetelét. Találd meg a hozzád illõ nõt, akit úgy szerethetsz õszintén, hogy azt meg is érdemli. Ha csak nem leszel egyre fiatalabb várakozás közben, ne vesztegessd tovább az idõdet egyedül vagy a nem megfelelõ nõ mellett.

Ha további információt szeretnél, vagy ha kérdésed van küldj e-mailt az info@kulcsanokhoz.hu címre.