kezdõlap |  elérhetõség | 
 
 | regisztració
 

Csábítás

kattints ide a társkeresés konzultációhoz
kattints ide a párkapcsolata konzultációhoz

Csábítás konzultáció

Két területe létezik a konzultációnak. Az egyik a dolgok látható oldalával foglalkozik, helyzetelemzést követõen javaslatokat kapsz egy adott szituáció megoldására. A belsõ változás konzultáció a felszínen zajló események mögé néz, belsõ világodat helyezi fókuszba.

Tanácsadás konzultáció

Elakadtál a fejlõdésben és nem tudod mit tegyél? Ismerkedési és vonzalomébresztési módszerek, taktikák és stratégiák mélyebb szintû megismerése, egyéniségedre szabása, elakadási pontok elemzése. Általános továbblépési javaslatok és konkrét csábítási helyzetekre szóló megoldásokat kapsz, hogy csábítási képességed javuljon.

Belsõ változás konzultáció

Félelmeidet szeretnéd megszüntetni? Nem múltak el még a rendszeres ismerkedés közben sem? Vagy egyáltalán nem mersz megszólítani lányokat? Személyes konzultáció során feltárjuk és feloldjuk azokat a tudatos és nem tudatos okokat, amelyek hátráltatnak, hogy végre azt az életet élhesd, amit szeretnél.

Ha viszont bátran megszólítasz lányokat, jól alkalmazod az ismerkedési módszereket, mégsem jutsz eredményre, akkor szintén érdemes feltárni és megoldani azokat a rejtett gátló tényezõket, amelyek sikertelenséged okozói, hogy ne csak a kivitelezésben légy látszólag ügyes, de eredményes csábító is legyél.

A konzultáció módjai

 • Telefon
 • Személyes találkozó (Budapest)
 • Skype / MSN (video+hang, csak hang, chat)
 • E-mail

Ha csak egy kis segítség kell, konkrét udvarlási helyzetre tanács, csábításra vonatkozó javaslat, akkor elegendõ, ha telefonon (vagy interneten keresztül beszélünk). Akár arra is lehetõséged van (elõre egyeztetet idõpont esetén), hogy éles helyzetben is felhívhass tanácsért, udvarlás vagy randi közben (Hot line)!

Ha részletesebben szeretnél átbeszélni és megérteni egy témakört, hogy egyéniségedet és lehetõségeidet figyelembe véve végre a legjobban megoldhasd azt, hogy életednek természetes részévé váljon a nõi nem, hogy a számodra vonzó nõ ne csak haverként, rosszabb esetben rémisztõ idegenként nézzen rád, hanem vonzó férfiként, akkor a személyes találkozó során tudunk igazán hatékonyan dolgozni. (Ha ezt nehezen oldanád meg, mert pl. messze laksz, akkor keress meg, hogy milyen más megoldás jöhet szóba esetedben.)

Az e-mail elõnye, hogy akárhonnan és akármikor küldheted, ahogy kedved és napi idõbeosztásod engedi. Ezért kiváló megoldás:

 • ha nagyon elfoglalt vagy, de szeretnéd fejleszteni képességeidet,
 • ha félénk vagy, és jobban szereted, ha kicsit átgondolhatod válaszaidat,
 • rövid de gyakori információcserét szeretnél, hogy mindig a legjobbat hozhasd ki magadból és életedbõl,
 • diszkrét és biztonságos információcserét szeretnél, amit az e-mail biztosít életedben.

Belsõ változással kapcsolatos konzultációra a személyes találkozás javasolt az eredményesség érdekében. Ha ez nem lehetséges vagy valamiért nem szeretnéd, akkor az általad választott módon is lehetõség van rá, azonban tudnod kell, hogy hosszadalmasabb folyamatra és kisebb esélyû sikerre számíthatsz.

Árak

Mielõtt az árakról gondolkodnál, válaszold meg a következõket:

 • Hány forintot költöttél tavaly nyaralásra?
 • Mi az amit ebbõl most fel tudsz mutatni?
 • Hány forint a tiszteletdíja egy jó ügyvédnek, mérnöknek, adótanácsadónak, pszichológusnak, stb.?
 • Mennyit költesz mozi- és színházjegyre, virágra, hirdetésre, vacsorára, sikertelen randikra?
 • Mennyit költesz el hetente különbözõ klubokban, diszkókban és egyéb szórakozóhelyeken, társasági összejöveteleken, hogy megpróbálj lányokat megismerni, sikertelenül? Mekkora ez az összeg, ha beszorzod az év 52 hetével?

Hogy ne csak a szerencsén múljon a sikered, hogy eredményesebb legyél a csábításban, fektess most magadba egy kis pénzt, ahelyett hogy a szórakozóhely- és étteremtulajdonosok bankszámláját növelnéd. Ha csak nem leszel egyre fiatalabb a csodára várás közben, ne vesztegessd tovább az idõdet. Ráadásul most a következõ bevezetõ árakon veheted igénybe a konzultációs szolgáltatást. Az eleve csak 12.000Ft helyett bevezetõ jellegel mindössze 10.000Ft/ alkalom (60 perc). 5 óra igénybevétele esetén 20% kedvezmény, azaz egy óra ingyenes.

Telefon vagy Skype/MSN: 8.000Ft helyett bevezetõ ára 6.000Ft/ 20 perc.

5 alkalom esetén 20% kedvezmény, azaz egy konzultáció ingyenes.

Hot line esetén elõre meghatározott idõtartamon belül hívsz. Például este 6-kor van randid, akkor elõre lefixálod, hogy este 6 és 9 óra között bármikor telefonálhass, hogy a lehetõ legjobbat hozhasd ki a helyzetbõl. Ennek plusz díja:

 • 9-22 óra között 2.000Ft/ óra
 • 7-9 vagy 22-24 óra között 10.000Ft/ alkalom

(Korlátozott igénybevételi lehetõség.)

E-mail: 12.000Ft helyett 8.000Ft / 3 e-mail

Korlátlan havi e-mail csomag: 120.000Ft helyett 80.000Ft/ hó

A nõkkel kapcsolatos minden problémádra létezik megoldás, ráadásul most egy hozzáértõ el is árulja neked!

Ha további információt szeretnél, iratkozz fel a hírlevélre, vagy ha kérdésed van küldj e-mailt az info@kulcsanokhoz.hu címre.

kattints ide a társkeresés konzultációhoz
kattints ide a párkapcsolat konzultációhoz