kezdõlap |  elérhetõség | 
 
 | regisztració
 

Tudástár


Fontos kiegészítõ hanganyag a könyv elsõ részéhez

Blogomon elõadásom hanganyaga található arról, mit gondolok a PUA-ságról:

http://www.kulcsanokhoz.hu/blog/?p=87


Elõadás a Mammutban

Zsedényi Csaba elõadást tartott a Pick-up Artistok-ról 2008. november 2-án a Mammutban. Ennek felvétele megtekinthetõ online: https://youtu.be/DoHoxeuAZ3E

Az interntes társkeresésrõl a Randivonal szervezésében tartok tréninget.

Interjú a "gurukkal"
Ingyenes interjúsorozatban a csábítás, ismerkedés, társkeresés és párkapcsolat témakörét járjuk körbe. Teljesen különbözõ stílusú emberek szólalnak meg, a macho nõcsábásztól kezdve a konzervatív erkölcsöket, szexuális együttlétet csak a házasságban elfogadhatónak tartó szakértõkig. Mindegyikük valamilyen szempontból kiemelkedõ és megismerésre érdemes ember.
Nem vagyunk egyformák. Lesz, aki szimpatikus lesz neked, lesz aki nem. Másnak más. Lesz, akihez nem akarsz hasonlítani egyáltalán, nézõpontjai nagy részével nem értesz egyet. Reményeim szerint azonban ha kellõen nyitott tudsz maradni, mindegyiküktõl tanulhatsz valamit.


Elsõ vendégem igazi „natural", vagyis aki könyvek és a PUA társadalom nélkül lett ügyes a nõkkel, de késõbb az irodalmon is „keresztülrágta" magát. Magabiztossága lehengerlõ a nõk számára, néhányuknak sok is, jellemzõen mégsem tudnak ellenállni neki.
Megtudhatod, hogyan lett alárendelt jófiús srácból fölérendelt alfahím, aki ebbõl a pozícióból kedves a lányokhoz, és ért el komoly sikereket a csábításban. Elhangzik néhány extrém történet, és kiderül, hogyan jött rá a legtöbb PUA tanításra saját magától. Megtudhatsz néhány különbséget a hazai és az észak-amerikai ismerkedési és párkapcsolati helyzetrõl.

https://soundcloud.com/kulcsanokhoz/bence (32 perc)

Esetleg töltsd le, és akár magaddal is viheted viheted útközbeni hallgatáshoz.

Ezeket a blogbejegyzéseket érdemes átnézned:

Jófiúk és rosszfiúk, avagy hogyan ne viselkedj a nõkkel

Tanulj James Bond-tól csábítani - 1

Tanulj James Bond-tól csábítani - 2

Tanulj James Bondtól Csábítani - 3

Minden a hangodról